Contact


Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

360Promotion

Kalfjeslaan 32C
2623 AH Delft

015 – 301 0 302
info@360promotion.nl

kvk nr. : 27341246

btw nr. : NL178945778B01
bank: NL14INGB0007764812

Bedrijfsnaam

Uw naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer (optioneel)

Vraag

We hebben o.a. opdrachten gedaan voor:

Klanten over ons

TU Delft Lucht & Ruimtevaart
Mooi resultaat!

Hele fijne samenwerking met een super resultaat, de heren denken ook echt mee.
Fijn dat we onze vliegtuighal op deze manier toegankelijk hebben gemaakt voor een groter publiek.

TU Delft Library
Trots op het resultaat!

Het was een hele uitdaging om ons gebouw zonder bezoekers vast te leggen maar... het is jullie gelukt! Voor ons was het leuk om mee te maken hoe 360Promotion samen met ons streefde naar het beste resultaat. Wij zijn heel erg trots op het resultaat en blij dat er nu al zoveel views zijn.

Vitaminstore Nederland
Stapje extra geen probleem

De heren van 360Promotion zijn altijd bereid om een stapje extra te zetten. Een hele fijne samenwerking met mooie resultaten!
Ze leveren kwaliteit, en denken ook vooral mee, erg fijn.

ROC Nijmegen
Beelden waar we blij van worden

360Promotion heeft voor ons mooie beelden gemaakt. Fijne mensen om mee te werken: ze zijn vriendelijk, denken mee, werken snel en doen dat extra stapje - ook als het sneeuwt - waardoor je bij een volgende gelegenheid opnieuw met ze wil samen werken.

Restaurant LEF
Heel erg mooi!

Wij hebben onze 360 Google Beelden laten maken door 360Promotion…de resultaten zijn verbluffend mooi en we zijn er heel blij mee!

Restaurant Opporto Rotterdam
Heel blij met de Google beelden

Het is gigantisch mooi gedaan!!

Doppio Espresso Den Haag
Puur vakmanschap

Na een zeer teleurstellende ervaring met een concollega hebben deze heren laten zien dat er wel degelijk vakmanschap bestaat op dit gebied.

Zeer professioneel, meedenkend en vriendelijk!

Koffiebar Neef Rob
Top

Goed snel en letten op details. Plezierige mensen om mee samen te werken. Aanrader!

Groothandel GEPU
Wat een vakman!

Wij hebben Arno ervaren als een flexibel persoon die prachtige foto's maakt. Hij denk ook mee over toepassingen en andere Google zaken. Arno dacht klantgericht en was flexibel. Volgende keer bellen we Arno weer.

Poolcentrum Plan B
Zeer mooie en vakkundige 360 foto's!

Dankzij 360Promotion staan wij nu op zeer mooie wijze gepresenteerd op Google. Niet alleen de de Google inside views zijn prachtig en haarscherp geworden, maar ook de extra foto's van de zaak zijn zeer professioneel. Arno die de foto's heeft gemaakt gaat zeer snel en professioneel te werk en is niet te beroerd om een stapje extra te nemen. Zeer de moeite waard dus!

Congres centrum Antropia
Goud waard!

Arno is een relaxte gast die mooi werk aflevert. Erg flexibel bovendien. Ook na betaling van de factuur nog goed bereikbaar voor vragen.

Restaurant Lemon Leaf
Vakwerk

De samenwerking met Arno was zeer prettig te noemen. Allereerst een soort van intake gesprek bij ons op locatie om onze wensen en Arno zijn mogelijkheden te bespreken.
Na afloop van het gesprek een datum ingepland en alles volgens afspraak verlopen ook op de dag van de shoot.
Ook na het in bedrijf kunnen nemen van de beelden en vragen mbt het plaatsen op de facebook pagina is alles tot in de details uitgelegd. Een uitstekende service!!!

Volkswagen
Mooi kijkje binnen

Mooie foto's en super geweldige manier op de openheid van ons bedrijf aan onze huidige en toekomstige klanten te laten zien.
Ontvangen promovideo voor op Facebook ziet er zeer professioneel uit.

Ozowi
Klantvriendelijk, professioneel met een persoonlijke touch

Super fijne samenwerking; meedenkend, professioneel, vriendelijk en erg behulpzaam. De samenwerking stopt niet na het nemen van de foto's maar reikt zelfs tot na het daadwerkelijke gebruik ervan.

De 360 Google beelden zijn een erg waardevolle toevoeging, wat mij betreft voor elk bedrijf dat met klanten te maken heeft!

Partycentrum OnderOns
360 Google toer & nieuwe website

Wij hebben onze website geheel laten vernieuwen door 360Promotion. Grandioos resultaat. Veel overleg geweest. Prima inbreng van Arno.
Ben blij met de keuze om dit bedrijf de site en 360 foto's te laten verzorgen.

SportEmotion
360 Google Beelden SportEmotion

Ik ben heel erg blij met mijn Google 360 foto's voor mijn website. Voor mijn bedrijf is de foto echt van toegevoegde waarde, mensen weten waar ze terecht komen en dat wekt meer vertrouwen voor mijn bedrijf.

super bedankt, 360Promotion en Arno bedankt voor de fijne samenwerking!!

Bacinol 3
Mooie toevoeging!

De foto's zijn een mooie toevoeging aan de website en je wordt ook nog eens makkelijker gevonden op Google. Tot nu toe zijn de reacties louter positief.

Optisport
IJsbaan de Westfries

IJsbaan de Westfries heeft sindskort google bedrijfsfoto's gemaakt door 360 promotion. Het is nu enkele weken online en we hebben al vele positieve reacties van onze gasten gehad. Bij aanvragen verwijzen wij onze google bedrijfsfoto's. "U kunt alvast een kijkje nemen bij ons".

Over de service en kwaliteit van 360 promotion zijn wij erg tevreden. Het creatieve idee van Arno om WUS (onze mascotte) in te zetten bij de foto's is zeer goed ontvangen. Voor het resultaat, zie www.ijsbaandewestfries.nl

Arno bedankt voor de fijne samenwerking.

Wellnessfeestje
Zeer goede service!

Ik ben heel erg blij met mijn Google 360 foto's voor mijn website en voor Google. Voor mijn bedrijf is de foto echt van toegevoegde waarde, mensen weten waar ze terecht komen en dat wekt meer vertrouwen voor het kiezen voor mijn bedrijf. Bedankt 360promotion!