Klanten over ons

Hieronder staan enkele reviews die wij hebben mogen ontvangen van onze klanten.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Average rating:  
 33 reviews
 by Autotaalglas Tiel
360 VIEW

Super geregeld allemaal!!

 by Platinum Gym
Top Service!

Snelle en goede service. Zeker een aanrader!

 by Kompas Makelaars

Zeer vriendelijk en professioneel.

 by For All IT Services
Heel tevreden

Vooraf hebben we heel duidelijk uitleg gekregen zodat we precies wisten wat de Google Virtual Tour en de opname zouden inhouden. Op de dag zelf werd in detail ons kantoor geprepareerd voor opname. Super bedankt mannen voor de leuke samenwerking en het prachtige resultaat!!

 by Rubbermagazijn
360 graden toer

Super tevreden over de samenwerking en we zijn zeer blij met de 360 graden tour! Klasse gedaan heren!!

 by Zuidpool Amsterdam
Snelle en perfecte service

We hebben in de zomer al onze locaties in kaart laten brengen met 360 foto's. Dit is online erg goed bekeken en de beelden zijn prachtig geworden. Om die reden hebben we ervoor gekozen om dit voor de winter uitstraling nogmaals te doen. De samenwerking is zeer goed verlopen, de mannen hadden snel tijd voor ons en wanneer het regende op de geplande datum hebben we het direct kunnen verzetten. Hartelijk dank hiervoor!

 by TIAS Business School
Erg tevreden!

Wij zijn erg tevreden over de samenwerking en het eindresultaat.

Heel mooi om ons gebouw zo terug te zien!

 by Juva
Erg tevreden

Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met 360Promotion. Daarnaast erg positief dat er bij het maken van de foto's op de details wordt gelet!

 by Compagnon
Perfect geregeld!

Een hele prettige samenwerking met de heren van 360Promotion. Ze zijn zeer flexibel, schakelen snel en de foto's zijn professioneel!

 by SnelStart

Heel tevreden met de service. Goed contact en snel antwoord! Je weet precies waar je aan toe bent en na het plaatsen hadden wij nog een klein puntje voor de blur en dit is gelijk opgepakt! We kunnen niet wachten tot ons nieuwe kantoor staat voor de volgende shoot! Bedankt heren!

 by Caffe Esprit Amsterdam
Helemaal top!

Wij zijn zeer tevreden over de 360 Google beelden en samenwerking. Heel erg bedankt 360Promotion!

 by Middin Zinderin
Zeer tevreden

Zeer tevreden over het eindresultaat maar ook over de service!

Er wordt goed meegedacht en contact verloopt soepel en snel via mail.

Goede partij om je locatie door in beeld te laten brengen.

 by De Vries mechanisatie BV
De Vries Mechanisatie BV

Zeer tevreden over het eindresultaat en de goede samenwerking.

 by Hof van Duivenvoorde
Heel tevreden!

Heel tevreden met het resultaat!!

 by TU Delft Lucht & Ruimtevaart
Mooi resultaat!

Hele fijne samenwerking met een super resultaat, de heren denken ook echt mee.

Fijn dat we onze vliegtuighal op deze manier toegankelijk hebben gemaakt voor een groter publiek.

 by TU Delft Library
Trots op het resultaat!

Het was een hele uitdaging om ons gebouw zonder bezoekers vast te leggen maar... het is jullie gelukt! Voor ons was het leuk om mee te maken hoe 360Promotion samen met ons streefde naar het beste resultaat. Wij zijn heel erg trots op het resultaat en blij dat er nu al zoveel views zijn.

 by ROC Nijmegen
Beelden waar we blij van worden

360Promotion heeft voor ons mooie beelden gemaakt. Fijne mensen om mee te werken: ze zijn vriendelijk, denken mee, werken snel en doen dat extra stapje - ook als het sneeuwt - waardoor je bij een volgende gelegenheid opnieuw met ze wil samen werken.

 by Vitaminstore Nederland
Stapje extra geen probleem

De heren van 360Promotion zijn altijd bereid om een stapje extra te zetten. Een hele fijne samenwerking met mooie resultaten!

Ze leveren kwaliteit, en denken ook vooral mee, erg fijn.

 by Restaurant LEF
Heel erg mooi!

Wij hebben onze 360 Google Beelden laten maken door 360Promotion…de resultaten zijn verbluffend mooi en we zijn er heel blij mee!

 by Restaurant Opporto Rotterdam
Heel blij met de Google beelden

Het is gigantisch mooi gedaan!!

 by Doppio Espresso Den Haag
Puur vakmanschap

Na een zeer teleurstellende ervaring met een concollega hebben deze heren laten zien dat er wel degelijk vakmanschap bestaat op dit gebied.


Zeer professioneel, meedenkend en vriendelijk!

 by Koffiebar Neef Rob
Top

Goed snel en letten op details. Plezierige mensen om mee samen te werken. Aanrader!

 by Groothandel GEPU
Wat een vakman!

Wij hebben Arno ervaren als een flexibel persoon die prachtige foto's maakt. Hij denk ook mee over toepassingen en andere Google zaken. Arno dacht klantgericht en was flexibel. Volgende keer bellen we Arno weer.

 by Poolcentrum Plan B
Zeer mooie en vakkundige 360 foto's!

Dankzij 360Promotion staan wij nu op zeer mooie wijze gepresenteerd op Google. Niet alleen de de Google inside views zijn prachtig en haarscherp geworden, maar ook de extra foto's van de zaak zijn zeer professioneel. Arno die de foto's heeft gemaakt gaat zeer snel en professioneel te werk en is niet te beroerd om een stapje extra te nemen. Zeer de moeite waard dus!

 by Congres centrum Antropia
Goud waard!

Arno is een relaxte gast die mooi werk aflevert. Erg flexibel bovendien. Ook na betaling van de factuur nog goed bereikbaar voor vragen.

 by Restaurant Lemon Leaf
Vakwerk

De samenwerking met Arno was zeer prettig te noemen. Allereerst een soort van intake gesprek bij ons op locatie om onze wensen en Arno zijn mogelijkheden te bespreken.

Na afloop van het gesprek een datum ingepland en alles volgens afspraak verlopen ook op de dag van de shoot.

Ook na het in bedrijf kunnen nemen van de beelden en vragen mbt het plaatsen op de facebook pagina is alles tot in de details uitgelegd. Een uitstekende service!!!

 by Volkswagen
Mooi kijkje binnen

Mooie foto's en super geweldige manier op de openheid van ons bedrijf aan onze huidige en toekomstige klanten te laten zien.

Ontvangen promovideo voor op Facebook ziet er zeer professioneel uit.

 by Ozowi
Klantvriendelijk, professioneel met een persoonlijke touch

Super fijne samenwerking; meedenkend, professioneel, vriendelijk en erg behulpzaam. De samenwerking stopt niet na het nemen van de foto's maar reikt zelfs tot na het daadwerkelijke gebruik ervan.De 360 Google beelden zijn een erg waardevolle toevoeging, wat mij betreft voor elk bedrijf dat met klanten te maken heeft!

 by Partycentrum OnderOns
360 Google toer & nieuwe website

Wij hebben onze website geheel laten vernieuwen door 360Promotion. Grandioos resultaat. Veel overleg geweest. Prima inbreng van Arno.

Ben blij met de keuze om dit bedrijf de site en 360 foto's te laten verzorgen.

 by SportEmotion
360 Google Beelden SportEmotion

Ik ben heel erg blij met mijn Google 360 foto's voor mijn website. Voor mijn bedrijf is de foto echt van toegevoegde waarde, mensen weten waar ze terecht komen en dat wekt meer vertrouwen voor mijn bedrijf.super bedankt, 360Promotion en Arno bedankt voor de fijne samenwerking!!

 by Bacinol 3
Mooie toevoeging!

De foto's zijn een mooie toevoeging aan de website en je wordt ook nog eens makkelijker gevonden op Google. Tot nu toe zijn de reacties louter positief.

 by Optisport
IJsbaan de Westfries

IJsbaan de Westfries heeft sindskort google bedrijfsfoto's gemaakt door 360 promotion. Het is nu enkele weken online en we hebben al vele positieve reacties van onze gasten gehad. Bij aanvragen verwijzen wij onze google bedrijfsfoto's. "U kunt alvast een kijkje nemen bij ons".Over de service en kwaliteit van 360 promotion zijn wij erg tevreden. Het creatieve idee van Arno om WUS (onze mascotte) in te zetten bij de foto's is zeer goed ontvangen. Voor het resultaat, zie www.ijsbaandewestfries.nlArno bedankt voor de fijne samenwerking.

 by Wellnessfeestje
Zeer goede service!

Ik ben heel erg blij met mijn Google 360 foto's voor mijn website en voor Google. Voor mijn bedrijf is de foto echt van toegevoegde waarde, mensen weten waar ze terecht komen en dat wekt meer vertrouwen voor het kiezen voor mijn bedrijf. Bedankt 360promotion!