Voorbeelden : Google Business View virtual tour

Ervaar de mogelijkheden van een Google Business View Virtual Tour zelf en navigeer met de muis zelf door de onderstaande winkels en bedrijven.VitaminStore

Voor de VitaminStore hebben we de winkels vastgelegd met een mooie Google Business View Virtual tour. Neem met onderstaande Tour een virtueel kijkje binnen bij de VitaminStore in Leiden.

StrandZuid in Amsterdam

Een kijkje binnen met een Google Business View Tour bij Virtueel kijkje binnen bij StrandZuid in Amsterdam.

De Vries Mechanisatie B.V.

Een kijkje binnen met een Google Business View Tour bij Virtueel kijkje binnen bij De Vries in Beilen.

Hof van Duivenvoorde

Een kijkje binnen bij het mooie restaurant Hof van Duivenvoorde in Voorschoten.

TU Delft

Voor de TU in Delft hebben we alle faculteiten mogen vastleggen met een mooie Google 360 Virtual Tour. Studenten en geïnteresseerde kunnen nu virtueel rondlopen over de campus en verschillende faculteiten van binnen bekijken. Via onderstaande Google 360 Tour neem je een virtueel kijkje binnen bij de faculteit Lucht en Ruimtevaart in Delft.

Bistro Berlage

In opdracht van de Beurs van Berlage in Amsterdam hebben we heel de beurs vastgelegd. Op een later tijdstip kwam ook de vraag om ook een Google Business View Tour te maken van de nieuw geopende Bistro Berlage. Neem via onderstaande beelden een 360 kijkje binnen bij Bistro Berlage in Amsterdam.

Stud Uitzendbureau

Voor het uitzendbureau Stud in Delft hebben we een mooie Google Tour gemaakt met al het personeel van het uitzendbureau in Beeld. Bekijk hieronder het resultaat.

Restaurant Opporto

Restaurant Opporto was begin 2017 compleet verbouwd en had nieuwe Google 360 Beelden nodig en heeft ons gevraagd deze te maken. Mocht je een keer in Rotterdam zijn, dan is dit zeker een aanrader om langs te gaan als je wat wilt eten.

Applied Sciences

Dit mooie gebouw van de TU ligt aan de rand van Delft. Neem nu ook een Virtueel kijkje binnen met de Google Business View Tour die we voor ze hebben mogen maken.

Neef Rob

Delft kent vele leuke koffie tentjes en Neef Rob mag zeker niet ontbreken in dit lijstje. De zaak wordt met veel enthousiasme geleid door Rob. Ben je in de buurt van Delft en toe aan een goede kop koffie, dan is dit zeker een goede optie. Je kan iig alvast even binnen kijken met de Google Tour die we voor Rob hebben mogen maken.


We hebben o.a. opdrachten gedaan voor:

Ook jouw bedrijf in de spotlight bij Google met een Street-View Virtual Tour van Google?