Opzoek naar een Google Fotograaf?

Ben je voor je locatie opzoek naar een Google Fotograaf (Google Trusted Photographer)? Onze professionele Google gelicenseerde fotografen leggen je locatie graag op een mooie manier vast met een Google Business View Virtual Tour. Klanten krijgen met de Google Tour een uniek kijkje binnen bij je bedrijf en daarnaast geeft het je SEO (Zoekmachine Optimalisatie) inspanningen een mooie boost en val je mooi op binnen de zoekresultaten van Google. Wij hebben o.a. mogen werken met mooie bedrijven in het mkb als ook de Beurs van Berlage, VitaminStore, Ahrend, Sundays en de TU Delft. Elke opdrachtgever is uniek en wij besteden graag wat extra tijd om samen met jou te bekijken hoe je locatie zo mooi mogelijk in beeld komt met de Google Business View Virtual Tour.

Opzoek naar een Google Fotograaf
Van klein tot groot, als Google fotograaf komen we op de meest uiteenlopende locaties

 

Hoogwaardige kwaliteit

Als Google Fotograaf maken wij voor elke 360 graden opname gebruik van HDR beelden. Bij de HDR techniek maak je niet één foto, maar een serie foto’s waarbinnen elke foto een andere belichting krijgt. Achteraf worden de foto’s uit de serie samengevoegd tot één foto waardoor zowel de over- als onderbelichte delen makkelijk aangepast kunnen worden.

Deze HDR beelden zorgen ervoor dat het uiteindelijke 360 Google Beelden en de Virtual Tour optimaal is uitgelicht en dat zowel donkere als ook lichte delen in het beeld optimaal worden belicht en kunnen worden samengevoegd tot een Google Virtuele tour van hoge kwaliteit.

Niet 3 maar 5 foto's voor een HDR beeld

Binnen de HDR fotografie is het normaal om gebruik te maken van 3 beelden, welke worden samengevoegd tot 1. Wij maken daar waar nodig gebruik van 5 beelden om zo tot een zo mooi mogelijk resultaat te komen en de locatie zo goed mogelijk in beeld te brengen.

Uitstekende service

Elke klant is uniek, daarom kijken graag samen met jou hoe we je locatie het best in beeld kunnen brengen met een Google Business View Virtual Tour en welke datum en tijdstip hiervoor het best schikt. Wij hebben geen 9 to 17:00 mentaliteit en zijn met enige regelmaat voor 7 uur in de ochtend, na 21:00 in de avond of in het weekend op een locatie te vinden om de beelden te maken. Met onze service en geleverde hoogwaardige kwalitatieve beelden sta jij als klant centraal. Dit resulteert in mooie Google Business View Virtual Tours en mooie beoordeling van onze klanten (lees onderaan de pagina).

 

Google Tour zonder mensen

Bij het maken van de Google Tour kan je als bedrijf kiezen om deze met of zonder mensen in beeld te maken. Hieronder een voorbeeld van een virtual tour zonder mensen in de tour.


directe link naar de beelden: Google Tour De HangOut

Google Tour met mensen

Naast dat we je locatie uiteraard zonder mensen in beeld kunnen brengen is het tevens mogelijk om met mensen in beeld te werken. Graag bekijken we met jou hoe en waar de mensen het best gepositioneerd kunnen worden. Bij het maken van de beelden met mensen erin veranderd je locatie tijdelijk in een kleine filmset en zijn er een aantal ‘freeze motion’ momenten om de mensen in een natuurlijke houding in de beelden te plaatsen. Het gebruik maken van mensen in de Google Business View Tour kan de beelden speelser maken en jou boodschap nog krachtiger overbrengen.


directe link naar de beelden: Google Stud Delft

Google Fotograaf inhuren

Wilt u ook uw bedrijfs locatie laten vastleggen door een Google Fotograaf (Google Trusted Photographer) en een unieke 360 Google Virtual (Google Business View) van uw bedrijf laten maken? Neem dan contact met ons op en we bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden met je.