Google Vertrouwde Fotograaf

Met 360Promotion zijn we officieel Google Vertrouwde Fotograaf. Het zijn van een Google Vertrouwde Fotograaf houdt in dat we een licentie hebben van Google om de Google Street-View beelden (Google Virtual Tour) aan te kunnen bieden aan bedrijven.

Tot 5x HDR beelden voor hoge kwaliteit

Bij het maken van de beelden maken we gebruik van HDR-beelden en daar waar nodig en de lichtomstandigheden extra uitdagend zijn maken we i.p.v. 3x HDR gebruik van 5x HDR beelden.

HDR (High Dynamic Range) is een nabewerkingsmethode waarmee het zichtbare dynamisch bereik in de 360 Google Beelden en de Virtual Tour significant kan worden uitgebreid. Dit wordt gedaan door een aantal foto’s te maken van dezelfde scène met verschillende belichtingen en deze op de computer samen te voegen tot één beeld zodat er een 360 beeld ontstaat die zowel details in de donkere delen als in de lichte delen laat zien.

Deze HDR beelden zorgen ervoor dat het uiteindelijke 360 Google Beelden en de Virtual Tour optimaal is uitgelicht en dat zowel donkere als ook lichte delen in het beeld optimaal worden belicht en kunnen worden samengevoegd tot een Google Virtuele tour van hoge kwaliteit.

Google Vertrouwde Fotograaf inhuren

Wilt u ook uw bedrijfs locatie laten vastleggen door een Google Vertrouwde Fotograaf en een unieke 360 Google Virtual van uw bedrijf laten maken? Neem dan contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden met u.

Meer over Business View van Google