Klanten over ons

Begin december 2013 is onze nieuwe website gelanceerd, vanaf nu is het ook mogelijk voor klanten om reviews achter te laten. Hieronder staan reeds de eerste reviews die wij hebben mogen ontvangen van onze klanten.

Klik om hier om een review achter te laten.

Hier kan je een review achter laten
* Verplicht veld

Wat een vakman!

Mar 18, 2017 door Wilbert van Putten
Bedrijfsnaam: Gepu voor Horeca en Grootverbruik 

Wij hebben Arno ervaren als een flexibel persoon die prachtige foto's maakt. Hij denk ook mee over toepassingen en andere Google zaken. Arno dacht klantgericht en was flexibel. Volgende keer bellen we Arno weer.

Zeer mooie en vakkundige 360 foto's!

Jun 16, 2015 door Arend Diemer
Bedrijfsnaam: Plan B Overtooom 

Dankzij 360Promotion staan wij nu op zeer mooie wijze gepresenteerd op Google. Niet alleen de de Google inside views zijn prachtig en haarscherp geworden, maar ook de extra foto\'s van de zaak zijn zeer professioneel. Arno die de foto\'s heeft gemaakt gaat zeer snel en professioneel te werk en is niet te beroerd om een stapje extra te nemen. Zeer de moeite waard dus!

Goud waard!

Jan 12, 2015 door Germien Cox
Bedrijfsnaam: Antropia 

Arno is een relaxte gast die mooi werk aflevert. Erg flexibel bovendien. Ook na betaling van de factuur nog goed bereikbaar voor vragen.

Vakwerk

Oct 04, 2014 door Jan
Bedrijfsnaam: LemonLeaf Thais Restaurant 

De samenwerking met Arno was zeer prettig te noemen. Allereerst een soort van intake gesprek bij ons op locatie om onze wensen en Arno zijn mogelijkheden te bespreken.
Na afloop van het gesprek een datum ingepland en alles volgens afspraak verlopen ook op de dag van de shoot.
Ook na het in bedrijf kunnen nemen van de beelden en vragen mbt het plaatsen op de facebook pagina is alles tot in de details uitgelegd. Een uitstekende service!!!

Mooi kijkje binnen

Jun 12, 2014 door Simon
Bedrijfsnaam: Wittebrug Delft 

Mooie foto's en super geweldige manier op de openheid van ons bedrijf aan onze huidige en toekomstige klanten te laten zien.
Ontvangen promovideo voor op Facebook ziet er zeer professioneel uit.

Klantvriendelijk, professioneel met een persoonlijke touch

May 14, 2014 door Jacoba Batstra
Bedrijfsnaam: OZOWI 

Super fijne samenwerking; meedenkend, professioneel, vriendelijk en erg behulpzaam. De samenwerking stopt niet na het nemen van de foto\'s maar reikt zelfs tot na het daadwerkelijke gebruik ervan.

De 360 Google beelden zijn een erg waardevolle toevoeging, wat mij betreft voor elk bedrijf dat met klanten te maken heeft!

360 Google toer & nieuwe website

Feb 02, 2014 door jan zimmerman
Bedrijfsnaam: Partycentrum OnderOns 

Wij hebben onze website geheel laten vernieuwen door 360Promotion. Grandioos resultaat. Veel overleg geweest. Prima inbreng van Arno.
Ben blij met de keuze om dit bedrijf de site en 360 foto\'s te laten verzorgen.

360 Google Beelden SportEmotion

Dec 17, 2013 door Robin Wander
Bedrijfsnaam: SportEmotion 

Ik ben heel erg blij met mijn Google 360 foto's voor mijn website. Voor mijn bedrijf is de foto echt van toegevoegde waarde, mensen weten waar ze terecht komen en dat wekt meer vertrouwen voor mijn bedrijf.

super bedankt, 360Promotion en Arno bedankt voor de fijne samenwerking!!

Mooie toevoeging!

Dec 16, 2013 door Bacinol 3
Bedrijfsnaam: Bacinol BV 

De foto's zijn een mooie toevoeging aan de website en je wordt ook nog eens makkelijker gevonden op Google. Tot nu toe zijn de reacties louter positief.

IJsbaan de Westfries

Dec 12, 2013 door Tobias Bergevoet
Bedrijfsnaam: IJsbaan de Westfries 

IJsbaan de Westfries heeft sindskort google bedrijfsfoto's gemaakt door 360 promotion. Het is nu enkele weken online en we hebben al vele positieve reacties van onze gasten gehad. Bij aanvragen verwijzen wij onze google bedrijfsfoto's. "U kunt alvast een kijkje nemen bij ons".

Over de service en kwaliteit van 360 promotion zijn wij erg tevreden. Het creatieve idee van Arno om WUS (onze mascotte) in te zetten bij de foto's is zeer goed ontvangen. Voor het resultaat, zie www.ijsbaandewestfries.nl

Arno bedankt voor de fijne samenwerking.

, 5.0 5.0 11 11 Wij hebben Arno ervaren als een flexibel persoon die prachtige foto's maakt. Hij denk ook mee over toepassingen en andere Google zaken. Arno dacht klantgericht en was flexibel. Vol
Page:
12