Wat is Google Street-View voor bedrijven?

Street-View van Google voor bedrijven - Google Street-View, maar dan binnen bij je bedrijf

De alom bekende Google Street-View technologie die is gebruikt voor straten over de hele wereld, is nu beschikbaar voor binnen bij je bedrijf onder de naam Google Maps Business View van Google. Met de unieke 360 Business View foto’s van Google zet je je bedrijf letterlijk op de kaart, zorg je dat je opvalt binnen de zoekresultaten van Google Search & Google Maps en geef je bezoekers de mogelijkheid om met de 360 Google rondleiding een kijkje binnen te nemen. Kortom een unieke marketing tool om je bedrijf in de spotlight bij Google te zetten.

Waarom 360 Street-View foto's van je bedrijf laten maken?

Hoeveel mensen gebruiken Google

93% van de mensen gebruikt Google in hun zoektocht naar informatie. De 360 Street-View foto’s van Google zullen je inspanning om te scoren in Google een positieve boost geven en zorgen dat meer en meer mensen je zaak kunnen vinden, wat uiteindelijk weer een positieve boost aan je omzet zal geven.

Wat is Street-View van Google voor bedrijven

 

Naast dat het je SEO (Zoekmachine Optimalisatie) efforts zal stimuleren bied je klanten en potentiële klanten een uniek kijkje bij je binnen. Het is alsof ze bij je in de zaak staan en vanachter hun computer alvast een virtueel kijkje binnen bij je kunnen nemen. Je kan met de 360 Google foto’s op een mooie manier laten zien wat je als bedrijf te bieden hebt en het online ‘verleidingsproces’ stimuleren en meer bezoekers naar je zaak trekken.

Bekijk alle voordelen hier: Voordelen van 360 Google Maps Street-View opnames

 

360 Google Street-View Foto’s laten maken van je bedrijf

360Promotion heeft de Google licentie om deze beelden aan haar klanten aan te bieden en te plaatsen binnen de Google omgeving en is officieel een Google Vertrouwde Fotograaf (Google Trusted Photographer). Wil je ook de Street-View beelden gaan inzetten voor je bedrijf en meer bezoekers gaan trekken via Google? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het aanvraag formulier en wij informeren je graag over de mogelijkheden en wat de Google rondleiding kan betekenen voor je bedrijf.