De Voordelen - Google Business View Virtual Tour

De Google Virtual Tour d.m.v. gebruik te maken van Street-View van Google voor bedrijven, is een mooie manier om je bedrijf in de spotlight te zetten bij Google en het online ‘verleidingsproces’ een extra boost te geven om meer klanten naar je zaak te trekken. Hieronder bespreken we de voordelen van het inzetten van de 360 Street-View beelden van Google.

Voordelen

SEO voordelen van de Google Virtual Tour voor je bedrijf

Aantal mensen dat Google gebruikt om online te zoeken

93% van de mensen gebruikt Google in hun zoektocht naar informatie. Het goed in beeld komen bij Google en scoren binnen de zoekresultaten krijgt binnen bedrijven steeds meer aandacht.

SEO (Zoekmachine Optimalisatie) is voor veel website eigenaren een geen onbekende term, het betreft alle activiteiten die als doel hebben om de website van een bedrijf zo goed mogelijk te doen scoren in de zoekresultaten van Google. De onderstaande grafiek laat nog maar eens zien wat het belang is van hoog scoren in de zoekresultaten van Google. De eerste positie pakt gemiddeld iets meer dan 30% van alle traffic en dit percentage gaat snel omlaag naarmate je pagina positie toeneemt. De grap “The best place to hide a dead body is page 2 of Google Search results” is gebaseerd op het feit dat het aantal mensen dat bij het zoeken in Google ook daadwerkelijk naar de 2e pagina gaat van de zoekresultaten nihil is, zie ook de onderstaande grafiek.

positie in Google en het aantal bezoekers

De virtual tour foto’s van Google hebben het grote voordeel dat je je Google content versterkt en dit heeft een positieve uitwerking op je SEO activiteiten en het aantrekken van meer klanten via Google Search en Google Maps.

Wat is een Google Virtual Tour

 

 

Het online ‘verleidingsproces’ voordelen van een Google Virtual Tour

Naast de SEO voordelen van het inzetten van een Virtual Tour van Google gunnen ze je klanten natuurlijk een uniek kijkje bij je binnen en kan je het online ‘verleidingsproces’ een mooie boost geven met de 360 Google Beelden. De klant waant zich vanachter zijn computer even in jou zaak, alwaar hij kan rondlopen en een geweldige indruk kan krijgen wat je te bieden hebt.

Hieronder een korte impressie video van de Street-View beelden.

Integreer de Virtual Tour Beelden op eigen pagina’s

Naast dat de 360 Google foto’s van in Google verschijnen kan je ze ook eenvoudig op je eigen website en bijvoorbeeld Facebook pagina integreren. Van ons ontvang je nadat we de Google Beelden hebben gemaakt en in de Google omgeving (Google Search & Google Maps) hebben geplaatst ook een tweetal manuals hoe de beelden ook eenvoudig op eigen pagina’s zijn te integreren.

Google Virtual Tour laten maken van je bedrijf

Wil je ook de Street-View beelden van Google gaan inzetten voor je bedrijf en meer bezoekers gaan trekken via Google? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het aanvraag formulier en wij informeren je graag over de mogelijkheden en wat de Google rondleiding kan betekenen voor je bedrijf.