Paradiso – 360 Google Business View foto’s

Paradiso – Uniek kijkje binnen met 360 Google Maps Business View foto’s

Poptempel Paradiso in Amsterdam hebben we met 360Promotion in de spotlight gezet bij Google met de Google Maps Business View beelden. Bezoekers zijn nu in staat via Google Search en Google Maps de 360 Google Beelden direct te bekijken en een uniek kijkje binnen te nemen bij Paradiso, vanachter hun pc.

Aantal beelden : 40
Pakket : Large

De Google Street-View technologie die iedereen wel kent is sinds kort ook door bedrijven te gebruiken om een uniek kijkje binnen te geven bij je bedrijf. 360Promotion.nl heeft een Google Licentie en is officieel een Google Vertrouwde Fotograaf (ook wel: Street-View fotograaf / Google fotograaf) en mag de Business View beelden van Google aanbieden aan haar klanten.

Doel van de 360 Business View beelden van Google voor Paradiso

Klanten van over heel de wereld een kijkje binnen bij Paradiso geven

Bezoekers van over heel de wereld zijn nu in staat om een kijkje binnen bij Paradiso te nemen met de 360 Google foto’s. Daarnaast is een mooie bijkomstigheid dat de beelden ook eenvoudig kunnen worden gebruikt door artiesten en mensen van de productie.

360 Graden beelden Paradiso

Ook de Google 360 Beelden inzetten voor jou bedrijf?

Wil je ook de 360 Google Maps Business View gaan inzetten en je bedrijf op een unieke manier in de spotlight zetten bij Google en meer klanten trekken? Op de aanvraag pagina kan je eenvoudig contact met ons opnemen en dan bespreken we hoe de 360 Google foto’s voor jou locatie kunnen worden ingezet.

Business View aanvragen