Restaurant LEF Delft – 360 virtuele Google foto’s

Restaurant LEF – Uniek kijkje binnen met 360 Google Maps Business View foto’s

Restaurant LEF brengt Frankrijk naar Delft en is gelegen aan het Doelenplein. Onlangs zijn we bij LEF langs geweest om de locatie vast te leggen met de 360 Google foto’s (Business View). Met LEF hebben we op een unieke manier ook een 20-tal figuranten/personeel ingezet om de locatie meer sfeer te geven. Tijdens de opnames hebben we een leuk aantal ‘Freeze-motion’ momenten gehad, waar iedereen geen beweging maakte om een zo goed mogelijk resultaat neer te kunnen zetten zonder blurring. Erg leuke opdracht!

figuranten 360 Google Beelden

Via Google Search en Google Maps zijn de 360 Google Beelden van Restaurant LEF direct te bekijken, ze bieden nieuwe klanten een uniek kijkje binnen en zorgt dat Restaurant LEF een mooie boost krijgt in Google.

Doel van de 360 Business View beelden van Google voor Restaurant LEF

Meer klanten trekken via de zoekresultaten van Google

De Google beelden zorgen dat je bedrijf beter opvalt binnen de zoekresultaten van Google en dat meer klanten de weg naar je zaak weten te vinden.

Restaurant LEF - Google Street-view
Uniek kijkje binnen

Klanten kunnen vanaf hun pc de beelden thuis bekijken en al een uniek kijkje binnen krijgen en zo worden overtuigd om te kiezen voor Restaurant LEF.

Ook de Google 360 Beelden inzetten voor jou bedrijf?

Wil je ook de 360 Google Maps Business View gaan inzetten en je bedrijf op een unieke manier in de spotlight zetten bij Google en meer klanten trekken? Op de aanvraag pagina kan je eenvoudig contact met ons opnemen en dan bespreken we hoe de 360 Google foto’s voor jou locatie kunnen worden ingezet.

Business View aanvragen