De laatste tijd zie ik dat er soms verwarring is bij klanten die graag Google Business View beelden willen laten maken van hun locatie, maar zien dat het niet meer onder de naam Business View bekend staat bij Google. Google heeft inderdaad de naam van het Virtual Tour programma veranderd in Google Street-View Trusted.

Google Bedrijfsfoto’s / Google Business View / Google Street-View Trusted

Er zijn sinds de introductie van de Google Virtual Tours voor bedrijven een aantal naamsveranderingen geweest van het programma. Toen de Google Virtual Tours voor het eerst het daglicht zag, ging het Google product onder de naam Google Bedrijfsfoto’s. Dit is een aantal jaar later aangepast in Google Business View en onlangs is het aangepast in Google Street-View Trusted.

Wat is Google Street-View Trusted

Mocht je nog niet bekend zijn met de Google Street-View Trusted Virtual Tours en wat dit voor je bedrijf kan betekenen, bekijk dan onderstaande video. In het kort: Google Business View (tegenwoordig: Google Street-View Trusted) is gebaseerd op de welbekende Street-View technologie, met het grote verschil dat de Google Street-View Trusted beelden eigenaren van bedrijven in staat stellen om een unieke Virtual Tour van hun bedrijf te maken. Op deze manier geef je klanten een uniek kijkje binnen bij je bedrijf en kan je meer klanten aantrekken. Daar het om een Google product gaat worden de beelden ook direct binnen Google Search en Google Maps weergegeven. Het is dus een unieke manier om je bedrijf extra onder de aandacht te brengen en dit voor een eenmalige investering.

Google Business View / Street-View Trusted Virtual Tour laten maken van je bedrijf?

Wil je ook je locatie op een unieke manier laten vastleggen met een 360 Google Virtual Tour, klanten een uniek kijkje bij je binnen geven en je bedrijf beter positioneren binnen de zoekresultaten van Google? Vraag dan vandaag nog een 360 Google Virtual Tour aan en we bespreken graag de mogelijkheden met je voor jou bedrijf.

Meer over Street-View Trusted van Google