Meer klanten met 360 Street-View virtual tour van Google van je bedrijf

Wat is Google Street-View voor bedrijven?

Google Street-View voor bedrijven (voorheen Google Business View) is een Google Virtuele Tour die wordt gemaakt van je bedrijf op basis van 360 graden panorama beelden. Deze 360 graden panorama beelden worden gemaakt door Google Vertrouwde fotografen. Wij zijn volledig gelicenseerd Google Vertrouwde Fotograaf en helpen je graag bij het realiseren van een mooie Google Street-View rondleiding van je bedrijf.

De Voordelen

Eenmalige investering

De Google Virtual Tour is slechts een eenmalige investering en je zit niet vast aan terugkerende abonnementskosten.

Beter gevonden in Google

Val op in de zoekresultaten van Google Search en Google Maps met de Google Street-View Virtual Tour van je bedrijf en trek meer klanten.

Eenvoudig te integreren

Naast dat we de Google Virtual Tour voor je binnen de Google omgeving plaatsen kun je de beelden eenvoudig integreren op je eigen website en social media. Wij leveren hiervoor gratis de manuals.

Kwaliteit

Wij mogen al sinds het beginnen van het Google programma in 2012 klanten voorzien van mooie beelden. Samen met jou kijken we wat je in beeld wilt brengen en vervolgens zorgen wij voor een hoogwaardig resultaat.

Social

De virtuele Google tour van je bedrijf is eenvoudig te delen via social media en andere kanalen.

VR Ready

De beelden zijn Virtual Reality Ready en zijn dus ook o.a. met een Google CardBoard te bekijken. Zo creëer je een unieke interactieve ervaring.

Haal meer klanten binnen met Google Street-View Beelden

Bel ons om een Google Street-View Virtual Tour aan te vragen

015 – 301 0 302

Ma-vr: 09:00 -18:00 uur

 

Enkele opdrachten uitgelicht

Hieronder een kleine greep uit de opdrachtgevers waar wij mee hebben mogen samenwerken en 360 Street-View virtual tours beelden voor hebben gemaakt.

.. wij hebben onze Google 360 Bedrijfsfoto’s laten nemen door 360Promotion en daar zijn we ongelooflijk blij mee
Germien Cox – Congres Centrum Antropia

..wij hebben onze 360 Google Beelden laten maken door 360Promotion…de resultaten zijn verbluffend mooi en we zijn er heel blij mee
Jeroen Spierings – LEF Restaurant
Mooie 360 Google beelden en super geweldige manier om de openheid van ons bedrijf aan onze huidige en toekomstige klanten te laten zien..
Simon van Aalst – VW Wittebrug

We hebben o.a. opdrachten gedaan voor:

Hieronder enkele van onze opdrachtgevers. Op de voorbeelden pagina kan je direct een aantal Google Business View virtual tours die we hebben mogen maken bekijken.

Ervaar de Google Virtual Tour zelf

Ervaar de mogelijkheden van een Google Virtual Tour zelf en navigeer met de muis zelf door de onderstaande locatie van VitaminStore. Op de voorbeelden pagina zijn meer Google Tours te bekijken die we hebben mogen maken.

Ook jouw bedrijf in de spotlight bij Google met een Street-View Virtual Tour van Google?

Laatste nieuws berichten

Google Business View gaat verder onder de naam: Google Street-View Trusted Google Business View veranderd naam in Google Street-View Trusted Posted in: Google Business View - De laatste tijd zie ik dat er soms verwarring is bij klanten die graag Google Business View beelden willen laten […]
Pokémon Go marketing mogelijkheden voor bedrijven Posted in: Marketing Tips - Dat de Pokémon Go hype ook in Nederland is uitgebroken kan je niet zijn ontgaan. Vele nieuws items worden en […]
Virtual Reallity i.c.m. 360 Google Business View foto's voor bedrijven. Virtual Reality i.c.m. 360 Business View van Google Posted in: Google Business View - Onlangs de mogelijkheden bekeken om de 360 Business View beelden van Google te combineren met nieuwe Virtual Reality technieken. Het […]
Nieuwe Google Street-View beelden in Nederland, 2014 Posted in: algemeen - Met enige regelmaat krijg ik bij Google Virtual Tour klanten de vraag: ‘Enig idee wanneer de Google auto’s weer langs […]
Google Maps Business View voorbeelden van Google street-view, binnen. Business View Beelden van Google – Voor welke bedrijven is het geschikt? Posted in: Zoekmachine Optimalisatie, Marketing Tips, Google Business View, internet marketing - Wat is Business View van Google Voordat ik de vraag beantwoord “Voor welke bedrijven zijn de 360 Google Beelden geschikt”, […]
Googel Local pagina opzetten voor bedrijven Waarom je bedrijf een Google+ Local Page nodig heeft? Posted in: Zoekmachine Optimalisatie, Social Media, Marketing Tips, tips en tricks, Google Business View, internet marketing - De meeste van ons zijn uiteraard al op de hoogte dat Google een vrij groot marktaandeel heeft in zoekmachineland. Rond […]
Google Bedrijfsfoto's Tijdens De NYC Restaurant Week Casestudy: Google Maps Business View ingezet bij de NYC Restaurant Week Posted in: Google Business View, internet marketing - Heb je interesse om de 360 Business View beelden van Google voor je bedrijf te gaan inzetten en via deze […]
360Promotion heeft een nieuwe gezicht op internet Posted in: algemeen - We hebben de website van 360promotion onder handen genomen met als resultaat de nieuwe look&feel waar je nu naar kijkt. […]

Instagram updates

Klanten over ons

 by Autotaalglas Tiel on 
360 VIEW

Super geregeld allemaal!!

 by Platinum Gym on 
Top Service!

Snelle en goede service. Zeker een aanrader!

 by Kompas Makelaars on 

Zeer vriendelijk en professioneel.

 by For All IT Services on 
Heel tevreden

Vooraf hebben we heel duidelijk uitleg gekregen zodat we precies wisten wat de Google Virtual Tour en de opname zouden inhouden. Op de dag zelf werd in detail ons kantoor geprepareerd voor opname. Super bedankt mannen voor de leuke samenwerking en het prachtige resultaat!!

 by Rubbermagazijn on 
360 graden toer

Super tevreden over de samenwerking en we zijn zeer blij met de 360 graden tour! Klasse gedaan heren!!

 by Zuidpool Amsterdam on 
Snelle en perfecte service

We hebben in de zomer al onze locaties in kaart laten brengen met 360 foto's. Dit is online erg goed bekeken en de beelden zijn prachtig geworden. Om die reden hebben we ervoor gekozen om dit voor de winter uitstraling nogmaals te doen. De samenwerking is zeer goed verlopen, de mannen hadden snel tijd voor ons en wanneer het regende op de geplande datum hebben we het direct kunnen verzetten. Hartelijk dank hiervoor!

 by TIAS Business School on 
Erg tevreden!

Wij zijn erg tevreden over de samenwerking en het eindresultaat.

Heel mooi om ons gebouw zo terug te zien!

 by Juva on 
Erg tevreden

Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met 360Promotion. Daarnaast erg positief dat er bij het maken van de foto's op de details wordt gelet!

 by Compagnon on 
Perfect geregeld!

Een hele prettige samenwerking met de heren van 360Promotion. Ze zijn zeer flexibel, schakelen snel en de foto's zijn professioneel!

 by SnelStart on 

Heel tevreden met de service. Goed contact en snel antwoord! Je weet precies waar je aan toe bent en na het plaatsen hadden wij nog een klein puntje voor de blur en dit is gelijk opgepakt! We kunnen niet wachten tot ons nieuwe kantoor staat voor de volgende shoot! Bedankt heren!

 by Caffe Esprit Amsterdam on 
Helemaal top!

Wij zijn zeer tevreden over de 360 Google beelden en samenwerking. Heel erg bedankt 360Promotion!

 by Middin Zinderin on 
Zeer tevreden

Zeer tevreden over het eindresultaat maar ook over de service!

Er wordt goed meegedacht en contact verloopt soepel en snel via mail.

Goede partij om je locatie door in beeld te laten brengen.

 by De Vries mechanisatie BV on 
De Vries Mechanisatie BV

Zeer tevreden over het eindresultaat en de goede samenwerking.

 by Hof van Duivenvoorde on 
Heel tevreden!

Heel tevreden met het resultaat!!

 by TU Delft Lucht & Ruimtevaart on 
Mooi resultaat!

Hele fijne samenwerking met een super resultaat, de heren denken ook echt mee.

Fijn dat we onze vliegtuighal op deze manier toegankelijk hebben gemaakt voor een groter publiek.

 by TU Delft Library on 
Trots op het resultaat!

Het was een hele uitdaging om ons gebouw zonder bezoekers vast te leggen maar... het is jullie gelukt! Voor ons was het leuk om mee te maken hoe 360Promotion samen met ons streefde naar het beste resultaat. Wij zijn heel erg trots op het resultaat en blij dat er nu al zoveel views zijn.

 by ROC Nijmegen on 
Beelden waar we blij van worden

360Promotion heeft voor ons mooie beelden gemaakt. Fijne mensen om mee te werken: ze zijn vriendelijk, denken mee, werken snel en doen dat extra stapje - ook als het sneeuwt - waardoor je bij een volgende gelegenheid opnieuw met ze wil samen werken.

 by Vitaminstore Nederland on 
Stapje extra geen probleem

De heren van 360Promotion zijn altijd bereid om een stapje extra te zetten. Een hele fijne samenwerking met mooie resultaten!

Ze leveren kwaliteit, en denken ook vooral mee, erg fijn.

 by Restaurant LEF on 
Heel erg mooi!

Wij hebben onze 360 Google Beelden laten maken door 360Promotion…de resultaten zijn verbluffend mooi en we zijn er heel blij mee!

 by Restaurant Opporto Rotterdam on 
Heel blij met de Google beelden

Het is gigantisch mooi gedaan!!

 by Doppio Espresso Den Haag on 
Puur vakmanschap

Na een zeer teleurstellende ervaring met een concollega hebben deze heren laten zien dat er wel degelijk vakmanschap bestaat op dit gebied.


Zeer professioneel, meedenkend en vriendelijk!

 by Koffiebar Neef Rob on 
Top

Goed snel en letten op details. Plezierige mensen om mee samen te werken. Aanrader!

 by Groothandel GEPU on 
Wat een vakman!

Wij hebben Arno ervaren als een flexibel persoon die prachtige foto's maakt. Hij denk ook mee over toepassingen en andere Google zaken. Arno dacht klantgericht en was flexibel. Volgende keer bellen we Arno weer.

 by Poolcentrum Plan B on 
Zeer mooie en vakkundige 360 foto's!

Dankzij 360Promotion staan wij nu op zeer mooie wijze gepresenteerd op Google. Niet alleen de de Google inside views zijn prachtig en haarscherp geworden, maar ook de extra foto's van de zaak zijn zeer professioneel. Arno die de foto's heeft gemaakt gaat zeer snel en professioneel te werk en is niet te beroerd om een stapje extra te nemen. Zeer de moeite waard dus!

 by Congres centrum Antropia on 
Goud waard!

Arno is een relaxte gast die mooi werk aflevert. Erg flexibel bovendien. Ook na betaling van de factuur nog goed bereikbaar voor vragen.

 by Restaurant Lemon Leaf on 
Vakwerk

De samenwerking met Arno was zeer prettig te noemen. Allereerst een soort van intake gesprek bij ons op locatie om onze wensen en Arno zijn mogelijkheden te bespreken.

Na afloop van het gesprek een datum ingepland en alles volgens afspraak verlopen ook op de dag van de shoot.

Ook na het in bedrijf kunnen nemen van de beelden en vragen mbt het plaatsen op de facebook pagina is alles tot in de details uitgelegd. Een uitstekende service!!!

 by Volkswagen on 
Mooi kijkje binnen

Mooie foto's en super geweldige manier op de openheid van ons bedrijf aan onze huidige en toekomstige klanten te laten zien.

Ontvangen promovideo voor op Facebook ziet er zeer professioneel uit.

 by Ozowi on 
Klantvriendelijk, professioneel met een persoonlijke touch

Super fijne samenwerking; meedenkend, professioneel, vriendelijk en erg behulpzaam. De samenwerking stopt niet na het nemen van de foto's maar reikt zelfs tot na het daadwerkelijke gebruik ervan.De 360 Google beelden zijn een erg waardevolle toevoeging, wat mij betreft voor elk bedrijf dat met klanten te maken heeft!

 by Partycentrum OnderOns on 
360 Google toer & nieuwe website

Wij hebben onze website geheel laten vernieuwen door 360Promotion. Grandioos resultaat. Veel overleg geweest. Prima inbreng van Arno.

Ben blij met de keuze om dit bedrijf de site en 360 foto's te laten verzorgen.

 by SportEmotion on 
360 Google Beelden SportEmotion

Ik ben heel erg blij met mijn Google 360 foto's voor mijn website. Voor mijn bedrijf is de foto echt van toegevoegde waarde, mensen weten waar ze terecht komen en dat wekt meer vertrouwen voor mijn bedrijf.super bedankt, 360Promotion en Arno bedankt voor de fijne samenwerking!!

 by Bacinol 3 on 
Mooie toevoeging!

De foto's zijn een mooie toevoeging aan de website en je wordt ook nog eens makkelijker gevonden op Google. Tot nu toe zijn de reacties louter positief.

 by Optisport on 
IJsbaan de Westfries

IJsbaan de Westfries heeft sindskort google bedrijfsfoto's gemaakt door 360 promotion. Het is nu enkele weken online en we hebben al vele positieve reacties van onze gasten gehad. Bij aanvragen verwijzen wij onze google bedrijfsfoto's. "U kunt alvast een kijkje nemen bij ons".Over de service en kwaliteit van 360 promotion zijn wij erg tevreden. Het creatieve idee van Arno om WUS (onze mascotte) in te zetten bij de foto's is zeer goed ontvangen. Voor het resultaat, zie www.ijsbaandewestfries.nlArno bedankt voor de fijne samenwerking.

 by Wellnessfeestje on 
Zeer goede service!

Ik ben heel erg blij met mijn Google 360 foto's voor mijn website en voor Google. Voor mijn bedrijf is de foto echt van toegevoegde waarde, mensen weten waar ze terecht komen en dat wekt meer vertrouwen voor het kiezen voor mijn bedrijf. Bedankt 360promotion!

Volg ons ook via Social Media


360promotion op socialmedia

Volg 360Promotion via Facebook

Volg 360Promotion via Google+

Volg 360Promotion via Instagram

Volg 360Promotion via Twitter